Hlavní obsah

Lucie překládá pražský koncert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Lucie je nucena přeložit svůj koncert nazvaný Lucie v opeře, který se měl odehrát ve středu v pražské O2 areně. Důvodem je onemocnění hlasivek zpěváka a bubeníka Davida Kollera. Vystoupení se odehraje na stejném místě 10. listopadu letošního roku.

Foto: Lucie

Kapela Lucie

Článek

„Jsme zklamaní a bolí nás to, ale musíme přesunout náš pražský koncert Lucie v opeře, který se měl konat tuto středu v O2 areně. David následkem virózy přišel o hlas a bez něj koncert nemůže proběhnout. Slova odborníka zněla jasně. Minimálně několik dní naprostý klid. A tak nemůžeme udělat nic jiného než naplánovat nový termín,“ napsala skupina na svém Facebooku.

„Dali jsme do příprav všechno. Čeká vás koncert, na který nezapomenete, ale občas, když se na něco tolik těšíme, tak to dopadne jinak, než chceme a plánujeme. A to se děje i teď. Nemám hlas a bez něj to prostě nepůjde. Hrozně mě to mrzí a štve. Udělal bych cokoliv pro to, abych mohl zpívat naplno, ale na hlasivky je jen jeden lék. A to je klid a čas na vyléčení,“ říká David Koller.

Vstupenky zakoupené na původní termíny (20. 10. 2021 a 12. 10. 2022) zůstávají platné i na nový termín a není potřeba je vyměňovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám