Hlavní obsah

Keanu Reeves zahraje na Rock for People

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je známý z filmů Matrix, John Wick, Bod zlomu, Nebezpečná rychlost, Téměř dokonalý zločin a dalších kasovních trháků. Hollywoodský herec Keanu Reeves je ale také baskytaristou skupiny Dogstar. S ní přijede příští rok na festival Rock for People. Oznámili to pořadatelé.

Foto: Brian Bowen Smith

Skupina Dogstar. Keenu Reeves vpravo

Článek

„Vystoupení kapely Dogstar s hvězdným Keanu Reevesem u baskytary je pro mě splněný sen. Kapelu jsme se snažili pozvat už v devadesátých letech, ale tehdy se nám to nepodařilo a pak na téměř dvacet let nebyla aktivní. O to větší máme radost, že se to konečně podařilo. Účast Dogstar a Keanu Reevese na festivalu Rock for People bude jistě nezapomenutelným zážitkem jak pro hudební, tak filmové fanoušky,“ komentuje chystané vystoupení ředitel festivalu Michal Thomes.

Dogstar vznikli již v roce 1991. Na scéně se prosadili s muzikou vycházející z tehdy velice populárního stylu grunge, přičemž dnes lze jejich tvorbu označit jako alternativní rock. Do pauzy, která začala v roce 2002, vydali dvě alba.

Na scénu se vrátili letos, a to rovnou novým albem Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees. Vyšlo začátkem října a přináší dvanáct skladeb. Kromě Kanaďana Reevese kapelu tvoří zpěvák a kytarista Bret Domrose a bubeník Robert Mailhouse.

Festival Rock for People se uskuteční od 12. do 15. června 2024 v multifunkčním Parku 360 v Hradci Králové. Pořadatelé zatím oznámili, že na něm vystoupí Bring Me The Horizon, Avril Lavigne, Pendulum, Parkway Drive a další.

Rock for People hlásí Avril Lavigne. Do SaSaZu přijedou Enter Shikari a Skynd

Kultura

Na Rock for People přijedou Bring Me The Horizon, do Prahy Sophie Ellis-Bextor, Dave Matthews Band, Mother Mother i Crystal Fighters

Kultura

Reklama

Výběr článků

Načítám