Hlavní obsah

Zlatá labuť? Kriminálka Anděl? Oktopus? ZOO? Podzimní boj o diváky začal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na konec léta chystají televize velký boj o diváky. V následujících týdnech proti sobě budou stát jejich nové seriály i pokračování těch, co své fanoušky již roky mají. Nebudou chybět detektivky Oktopus, Kriminálka Anděl, historické projekty Zlatá labuť, Eliška a Damián, ale také oblíbený seriál ze současnosti ZOO.

Promo Zlatá labuťVideo: TV Nova

 
Článek

Jako první na diváky zacílila tento čtvrtek TV Nova, a to novým dílem pokračování seriálu Zlatá labuť. „Dostáváme se do období, kdy začíná přituhovat, protože nacističtí okupanti začínají více uplatňovat svou moc. A právě to bude ovlivňovat příběhy našich postav,“ představil nadcházející sezonu producent Filip Bobiňski.

Tradiční soupeř, seriál ZOO, který velkorysý projekt na jaře ve sledovanosti většinou porážel, půjde na konkurenční Primě až příští týden, a to nejen ve čtvrtek. I on představí nové díly.

Pondělí? Oktopus versus Kriminálka Anděl

Další urputný souboj se dá očekávat „až“ v pondělí. V tento den si budou moci diváci večer, v nejsledovanějším čase vybírat mezi dvěma detektivkami.

Oktopus. Česká televize pustí svou první podzimním novinku ještě o prázdninách

Film

Zatímco Česká televize sází na nový seriál Oktopus založený na vyšetřování odložených případů režiséra Jana Pachla, stojí mimo jiné za jejím úspěšným projektem Volha, konkurenční Nova hraje na jistotu.

Podzim na Nově: Táta v nesnázích, Kriminálka Anděl i Big Brother

Kultura

K obrazovkám se snaží nalákat fanoušky Kriminálky Anděl, která kdysi u nás boom tohoto žánru rozjížděla. Pátá série bude mít již (skoro) tradičních 16 epizod. Posune se od vyšetřování více do soukromí kriminalistů. Nabídne oblíbené postavy, oblíbené herce, včetně Davida Švehlíka, Marka Taclíka a Heleny Dvořákové.

Pátek ve znamení Osady

Z novinek, která stojí na podzim ještě za povšimnutí, je nutné zmínit pokračování seriálu ČT Osada. Zatímco první řada se reprízovala celé léto, ta druhá začne 1. září.

Nabídne opět „pohodu“ mezi chataři v Záhoří, kteří mezi sebou mimo jiné přivítají novou rodinu. Tvůrci slibují, že se v 2. řadě více zaměří na jednotlivé objekty, jejich obyvatele a jen pro zajímavost, lamač ženských srdcí Franěk alias Stanislav Majer už není policista, ale psychoterapeut…

Seriál Osada se vrací. Slibuje nové chataře i výbušnější atmosféru

Film

Lehké to nebude mít ani Jana Plodková alias Dagmar Krausová, která - jak herečka prozradila - začala „bumbat“: „Scén, kdy jsem měla v ruce láhev a sklenici v ruce, bylo poměrně dost… Hlídala jsem si, abych měla správnou hladinku v záběru, když jsem upila.“

Netradiční sobota? Eliška a Damián

Ten, kdo má rád historické seriály, by si mohl na své přijít znovu v sobotu. Na den, kdy televize často vysílají zábavní pořady, se rozhodla Prima zařadit jiný žánr, nový romantický seriál Eliška a Damián.

Hlavní roli hraje Emma Smetana. „Je to taková polopohádka o moderní princezně,“ prozradila.

Prima na podzim: Nové seriály i pokračování ZOO

Kultura

Odehrává se z části v roce 1758 a z části v současnosti. Hybatelem děje bude mimo jiné alchymista Matouš, který omylem vytvořil tinkturu na cestování časem…

Anketa

Nové seriály, nové díly se blíží. Dám určitě šanci tomuto projektu:
Eliška a Damián, Prima
3,4 %
Kriminálka Anděl, Nova
9,4 %
Oktopus, ČT
26,9 %
Osada, ČT
14,3 %
Zlatá labuť, Nova
22 %
ZOO, Prima
3,3 %
Zkusím víc seriálů
15,9 %
Nepodívám se ani na jeden
4,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2126 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám