Hlavní obsah

Ryan Gosling daroval kytaru z filmu Barbie jihokorejskému Kenovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavný hollywoodský herec Ryan Gosling chtěl vynahradit Jiminovi ze skupiny BTS, že použil ve filmu Barbie podobný obleček jako on. Složil mu poklonu a daroval kytaru. Obdarovaný na gesto záhy reagoval, veřejně mu poděkoval a podpořil i snímek, který nyní ovládá kina po celém světě.

Foto: Profimedia.cz

Ryan coby Ken v kostýmu „obšlehnutém“ od Jimina

Článek

Gosling se nejdříve Jiminovi omluvil, že trochu kopíroval Jiminův styl z videoklipu Permission to Dance. „Ahoj Jimine, tady Ryan Gosling. Všiml jsem si, že tvůj outfit z Permission to Dance je stejný jako můj „kenovský“ ve filmu Barbie. Musím uznat – ty jsi ho nosil první,“ uvedl ve videu na sociální síti Twitter.

Květiny a třásně

„Ty jsi to nosil nejlépe a mezi Keny je taková tichá dohoda, že když použiješ styl jiného Kena, musíš mu dát svou největší cennost. Doufám, že přijmeš Kenovu kytaru jako mou skromnou obětinu. Navíc Ken ani nehraje na kytaru, takže v tvých rukách jí bude lépe,“ uvedl Gosling a narážel tím na videoklip Permission to Dance, kde člen BTS nosil westernový kostým s květinami a třásněmi.

Jimin se vzápětí fanouškům pochlubil, že kytaru skutečně dostal a neskrýval své nadšení: „Opravdu se mi líbí. A těším se, až uvidím film.“ Snímku popřál i úspěch v kinech.

Ryan Gosling je zatím v zahraničním tisku za svůj výkon ve filmu Barbie velmi dobře hodnocen. Zpívá i na filmovém soundtracku baladu Just Ken, kterou napsali Mark Ronson a Andrew Wyatt.

Nejpopulárnější Jihokorejci

BTS, zvaní také Bangtan Boys, jsou nepopulárnějším jihokorejským boy bandem. Sedmičlenná skupina se ze začátku věnovala především hip-hopu, ale teď jde spíše o obecný pop. Prodali miliony desek a jako první korejský band se proslavili v Americe. Na koncert v Queensu se přes internet prodalo 40 000 lístků během dvaceti minut.

Korejský boyband BTS hlásí přestávku

Kultura

České sklo dobývá Hollywood. Ikonické džbány miluje i Barbie

Film

Reklama

Související články

Barbie mánie aneb Růžová barva se vrací

Přehlídka značky Valentino, vysoké platformy a film Barbie. Co mají společného? Sytě růžovou barvu, ze které se pomalu stává nový žhavý trend.

Výběr článků

Načítám