Hlavní obsah

Barbie mánie aneb Růžová barva se vrací

Přehlídka značky Valentino, vysoké platformy a film Barbie. Co mají společného? Sytě růžovou barvu, ze které se pomalu stává nový žhavý trend.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Valentino.

Článek

V březnu letošního roku proběhla oslňující módní show značky Valentino, která se celá nesla v duchu růžové. Všechno totiž bylo zahalené právě do této barvy – od podlahy přes jednotlivé modely.

Značka tak jasně sdělila, jaká barva bude dominovat nadcházející sezoně, což ostatně dosvědčuje i aktuální kolekce.

Inspirujte se značkou Valentino a dejte šanci fuchsiové barvě

Styl

Značka Valentino totiž u příležitosti pařížského Haute couture týdne módy přizvala na novou přehlídku známé osobnosti z módní branže, které vybavila stylovými outfity ve stylu panenek Barbie. Kromě růžové nechyběly ani extrémně vysoké boty na platformě.

Comeback růžové popostrčil i naznačený příchod nového filmu o panence Barbie, ve kterém si hlavní roli střihne oblíbená herečka Margot Robbieová, role Kena se zhostí Ryan Gosling.

Foto: Warner

Film Barbie.

Obě události vystřelily růžovou na pomyslnou první příčku v aktuálních módních trendech.

Konec skinny džín? Nastává denimová renesance

Styl

Dosvědčují to i outfity světoznámých celebrit. Například herečka Meghan Foxová se nedávno na veřejnosti objevila v růžovém metalickém kompletu, který sladila i s barvou vlasů.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Meghan Foxová.

Outfit inspirovaný panenkou Barbie vynesla i americká tanečnice a zpěvačka nejznámější svým působením v dívčí kapele Pussycat Dolls Ashley Robertsová, která vsadila na vzorované minišaty, jež doplnila růžovými doplňky a kočičími slunečními brýlemi.

Od té doby i dostupnější značky pochopily, že růžová bude dominovat alespoň zbytku letošního roku, a rozhodly se uvést vlastní kolekce, ve kterých tato barva dominuje.

Nyní se sytě růžová barva nosí na všem, od lehkých lněných košil přes elegantní kostýmky ve stylu filmu Pravá blondýnka až po sportovní komplety. Vsadit můžete také na růžové doplňky, které rozzáří i jednoduchý outfit.

Foto: Profimedia.cz

Tanečnice a moderátorka Ashley Robertsová.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám