Hlavní obsah

Ve Strání narazilo auto s pěti mladíky do zdi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Divoká noční jízda pětice mladíků skončila v noci na sobotu nárazem do rodinného domu v obci Strání na Uherskohradišťsku. Osobní auto narazilo nejen do zdi domu, kde zdemolovalo přípojku plynu, ale také do zaparkovaného vozu. Záchranáři na místě nehody ošetřili všech pět mladíků a dva následně převezli do nemocnice. Nehodu vyšetřuje policie.

Foto: HZS Zlínského kraje

Automobil po divoké jízdě skončil nabouraný v domě.

Článek

„Nehoda se stala po 2. hodině v části Květná obce Strání. Na místě nehody byla jako první hasičská dobrovolná jednotka,“ uvedl mluvčí zlínských hasičů Roman Žemlička.

Dodal, že hasiči zjistili, že po nehodě je poškozena plynovodní přípojka a uniká plyn. Ten se podařilo zastavit. Na místo byla ale i přivolána pohotovostní služba provozovatele rozvodů plynu.

Na Uherskohradišťsku hořel rodinný dům, dva lidé museli být ošetřeni

Krimi

Hasiči na místě našli jen jednoho zraněného mladíka, který už byl venku z havarovaného vozu. „Po chvíli přišli i ostatní čtyři mladíci, kteří autem jeli. Všichni byli ošetřeni záchranáři na místě. Dva pak odvezly sanitky do nemocnice,“ upřesnil Žemlička.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám