Hlavní obsah

Při nehodě na Uherskohradišťsku zemřeli dva lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherské Hradiště
Aktualizováno

Smrtí dvou lidí, šestapadesátiletého muže a o pět let mladší ženy, skončila v neděli odpoledne tragická nehoda u Starých Hutí na Uherskohradišťsku.

Foto: Lucie Kándlová, Právo

Ilustrační foto

Článek

K tragédii došlo o půl čtvrté v Buchlovských kopcích.

„Řidič jel se spolujezdkyní po silnici I/50 na motocyklu Honda ve směru od Brna. Po projetí pravotočivé zatáčky u Starých Hutí přejel do protisměru, kde se střetl s osobním vozidlem Audi a poté ještě s dodávkou, která jela za tímto osobním autem,“ sdělila policejní mluvčí Barbora Balášová s tím, že motocyklista i jeho spolujezdkyně utrpěli smrtelná zranění.

Řidička auta nedala přednost motorkáři. Byl těžce zraněn

Krimi

Tragická nehoda uzavřela na několik hodin hlavní silniční tah z Brna na Starý Hrozenkov, policisté nehodu vyšetřují i nadále.

Na místě zasahovali kromě policistů i hasiči a záchranáři. Mluvčí záchranářů Zlínského kraje Jakub Omelka řekl, že po nehodě zůstali na místě dva zranění.

„Oba bohužel svým zraněním podlehli. Šestapadesátiletý muž ještě před příjezdem naší posádky, jednapadesátiletou ženu se snažili záchranáři resuscitovat, bohužel bezvýsledně,“ uvedl Omelka.

Reklama

Výběr článků

Načítám