Hlavní obsah

Rande dvou mužů skončilo v Praze loupeží. Poškozený přišel o cennosti za 800 tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seznámení na internetu mělo nečekanou dohru pro poškozeného muže. Cizinec mu podle policie dal něco do pití a muž usnul. Ráno se probudil bez peněz a šperků. Podezřelý byl následně dopaden ve vlaku do Německa.

Převoz obviněného lupičeVideo: Policie ČR

 
Článek

Muži se seznámili minulé úterý a sešli se v bytě na Praze 3. Poškozený tam dostal dle kriminalistů džus, ve kterém byla látka, po níž rychle usnul. Probudil se až ve středu dopoledne a zjistil, že mu chybí cennosti. Obrátil se proto na policii.

„Kriminalisté zjistili, že by se podezřelý mohl nacházet ve vlaku, který směřuje do Německa. To se záhy potvrdilo, když smíšená hlídka české a německé policie na hranicích ve vlaku podezřelého cizince nalezla a omezila na osobní svobodě,“ uvedla mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Při prohlídce u něj našli peníze a šperky v celkové hodnotě 800 tisíc korun. Kriminalista devětadvacetiletého muže obvinil ze spáchání loupeže. Muž je ve vazbě a kriminalisté zjišťují, jaká látka uspala poškozeného.

Muži si objednali sex, místo radovánek prostitutky oloupili

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám