Hlavní obsah

Seniora na Klatovsku přejelo vlastní auto. Letěl pro něj vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Vážná nehoda se stala v pátek dopoledne poblíž Horažďovic na Klatovsku, kde auto najelo na 84letého seniora, který zůstal pod vozem zaklíněný. Zraněného muže transportoval do nemocnice vrtulník. Policie okolnosti nehody vyšetřuje, podle hasičů na seniora najelo jeho vlastní auto.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Senior zůstal zaklíněný pod autem, vyprostit ho museli hasiči

Článek

Nehoda se stala kolem 10.30 v chatové oblasti mezi Horažďovicemi a Velkými Hydčicemi, vyjely tam všechny složky integrovaného záchranného systému.

Mluvčí krajských hasičů Petr Poncar uvedl, že zasahovali u seniora, na nějž najelo jeho vlastní auto. „Muže, který pod vozidlem uvázl, jsme vyprostili a předali do péče zdravotníků,“ doplnil.

Podle Márie Svobodové z krajské záchranky utrpěl 84letý pacient středně těžká zranění. „Byl při vědomí. Vrtulník ho transportoval na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice,“ řekla.

Auto u Prahy přejelo muže ležícího na silnici, na místě zemřel

Krimi

Podle policejní mluvčí Dany Ladmanové zastavil řidič volva na silnici a vystoupil ven. Protože vlastní vůz nezabrzdil, auto se pozpátku rozjelo. „Muže zachytilo otevřenými dveřmi a táhlo až k oplocení objektu, kde zůstal zaklíněný,“ popsala.

Policisté se případem nadále zabývají. „Provedená dechová zkouška u řidiče byla negativní. Odhadnutá hmotná škoda činí sto tisíc korun,“ vyčíslila Ladmanová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám