Hlavní obsah

Pozorní muži zachránili ženu v Brně před znásilněním. Zákrok zachytila kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

O tom, že ne všichni jsou lhostejní k tomu, co se kolem nich děje, svědčí případ z Brna. Zvrhlík se tam v pondělí pokusil znásilnit ženu, které pomohli náhodní svědci. Nakonec se ukázalo, že šlo o recidivistu, který už seděl za násilnou trestnou činnost.

Pozorní muži zachránili ženu Video: Policie ČR

 
Článek

Velmi nepříjemný zážitek měla v pondělí ráno devětadvacetiletá žena, která šla do práce po ulici Dornych. Najednou se proti ní objevil neznámý muž, kterému nevěnovala pozornost, ovšem vzápětí ji zatarasil cestu a začal ji osahávat. Natlačil ji ke dveřím vchodu do domu, žena se bránila a křičela o pomoc. Podařilo se jí muže udeřit pěstí do obličeje.

„Celou událost však viděli dva muži projíždějící kolem v autech. Jeden ze svědků zastavil, vyběhl ven a zakřičel na násilníka, aby ženu nechal být. Ten se před ním dal na útěk. Do toho z druhého vozu již volal další svědek, že ho chytí na křižovatce. Muži tak výtečníka skutečně po několika metrech zadrželi a přivolali policii,“ popsala ranní drama policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Napadená žena tak měla štěstí v neštěstí, že zrovna místem projížděli tito dva gentlemani. Jak totiž podle mluvčí vyšlo následně najevo, útočník byl již několikrát odsouzen za násilnou trestnou činnost a podstupoval i sexuální léčbu. Nyní čelí obvinění za trestný čin znásilnění a hrozí mu až pětiletý pobyt za mřížemi.

Mladistvý na útěku z ústavu znásilnil ženu v Havířově

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám