Hlavní obsah

Po páteční nehodě na Klatovsku zemřela devětačtyřicetiletá žena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devětačtyřicetiletá žena zemřela po páteční nehodě na Klatovsku. Záchranáři ji ve vážném stavu přepravili vrtulníkem do plzeňské fakultní nemocnice, kde později zemřela, řekla v sobotu policejní mluvčí Iva Vršecká.

Foto: Alex Švamberk, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala v pátek dopoledne na silnici mezi obcemi Nezamyslice a Kejnice. Žena jela s osobním automobilem Renault směrem na Kejnice, když přejela do protisměru a narazila do stromu rostoucího u silnice.

Vrtulník letecké záchranné služby ji ve vážném stavu a se zajištěnými dýchacími cestami převezl na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň, uvedla Andrea Divišová z krajské záchranné služby.

Řidič auta v protisměru smetl muže na mopedu. Ten na místě zemřel

Krimi

Policie nemohla vzhledem k ženinu stavu na místě provést dechovou zkoušku, při nehodě vznikla škoda 50 000 korun, uvedla policejní mluvčí Dana Ladmanová. Podle neoficiálních informací mohlo nehodu způsobit náhlé zhoršení zdravotního stavu řidičky, policie to ale nepotvrdila. Zjišťováním okolností nehody se dál zabývá.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám