Hlavní obsah

Řidič auta v protisměru smetl muže na mopedu. Ten na místě zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Život 62letého řidiče mopedu vyhasl v úterý ráno nedaleko Hartmanic na Klatovsku. Při nehodě se srazil s projíždějícím automobilem a utrpěl velmi těžká zranění, kterým na místě podlehl.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Neštěstí se stalo po půl šesté na silnici druhé třídy mezi Hartmanicemi a Chlumem. Třicetiletý šofér osobního vozu Škoda Octavia směřoval od Chlumu. „Když projížděl mírnou levotočivou zatáčkou, z dosud nezjištěných důvodů přejel do protisměru, kde se čelně střetl s mopedem, který řídil dvaašedesátiletý muž,“ popsala událost policejní mluvčí Barbora Šmaterová.

Namol opilý řidič proletěl zastávkou pod hradem Bezděz. Pak ujel

Krimi

Šofér mopedu utrpěl velmi těžká zranění, záchranáři u něj zahájili resuscitaci. „Přes veškerou snahu se nepovedlo obnovit jeho životní funkce. Lékař konstatoval úmrtí,“ řekla za krajskou záchranku Mária Svobodová.

Šmaterová doplnila, že u řidiče osobního automobilu provedli dechovou zkoušku a test na omamné a psychotropní látky. „Výsledky byly negativní. Celková škoda činí šedesát pět tisíc,“ vyčíslila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám