Hlavní obsah

Útočníci na Klatovsku surově napadli muže, ten skončil v bezvědomí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté pátrají po útočnících, kteří na Klatovsku surově napadli muže. Ten po úderech do hlavy spadl na zem a skončil v bezvědomí.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Incident se stal 9. října odpoledne mezi Dehtínem a Štěpánovicemi. Řidič modré Škody Octavie zastavil na okraji lesa u odbočky ke skládce, kde začal venčit na vodítku svého psa. Na stejné místo dorazil Volkswagen Passat černé barvy.

„Z vozu vystoupil muž s dlouhosrstým hnědým psem většího plemene, kterého neměl na vodítku. Zvíře na odpočívadle napadlo psa poškozeného. Následně pachatel udeřil poškozeného pěstí do spánku. Další neznámý muž ho uhodil zezadu do hlavy,“ popsala policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Napadený spadl na zem a skončil v bezvědomí. První útočník byl vyšší, měl krátké tmavé vlasy, na sobě zelené triko a bílé džíny. „Druhého muže poškozený neviděl,“ doplnila Ladmanová.

Policie žádá řidiče, kteří místem kolem 14. hodiny projížděli a mají kamerový záznam, aby ho poskytli. Dále prosí svědky události, aby podali informace. Kontaktovat mohou klatovské obvodní oddělení telefonicky či mailem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám