Hlavní obsah

Opilá seniorka za volantem vytlačila na Zlínsku auto a pak narazila do traktoru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestašedesátiletá seniorka způsobila v pondělí dvě dopravní nehody na Zlínsku. Při první vytlačila auto z parkoviště, o chvíli později nabourala traktor. Nadýchala tři promile.

Foto: Policie ČR

Havarované auto seniorky

Článek

Žena nejprve vyjížděla z parkoviště v Napajedlech, kde se jí však nedařilo zařadit zpátečku. Jela proto místo couvání dopředu a narazila do oplocení.

„Poté začala couvat, ale v cestě jí bránilo jiné zaparkované vozidlo. Proto ho svým vozidlem vytlačila až na komunikaci a pokračovala dál v jízdě,“ vylíčila mluvčí policie Monika Kozumplíková.

Foto: Policie ČR

Traktor srazil sloup

Podařilo se jí ujet kilometr, když chtěla odbočit, ale zřejmě zapomněla na přednost v jízdě a narazila do traktoru. Řidič traktoru chtěl ještě zabrzdit, ale nepodařilo se mu to. Vjel na trávník a narazil do sloupu a reklamní tabule.

„Ženu převezli záchranáři se zraněním do nemocnice. Celková škoda činí téměř sto tisíc korun. Škoda na vozidle Fiat Punto je předběžně vyčíslena na patnáct tisíc korun,“ konstatovala mluvčí.

Po střetu dvou aut na Královéhradecku zemřela žena. Dvě děti jsou těžce zraněny

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám