Hlavní obsah

Hromadná nehoda na Kolínsku. Zranilo se sedm lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvě osobní auta, dodávka a motorkář havarovali v neděli na Kolínsku. Podle prvních informací od záchranářů se zranilo sedm lidí.

Foto: ZZS Středočeského kraje

Středočeská záchranná služba. Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala před polednem na silnici číslo 12 u obce Chrášťany. Na místo spěchaly tři posádky záchranářů, lékař, inspektor a vrtulník záchranářů.

„Řidič osobního auta z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se střetl s dodávkou a citroënem. Dodávka následně sjela z vozovky. Do auta pak ještě narazil motorkář,“ řekla Novinkám mluvčí policie Barbora Schneeweissová.

„V péči máme sedm pacientů – podle prvotních informaci mají všichni zranění lehčího charakteru,“ doplnila mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Problémy na D1 se množí. Nehoda uzavřela dálnici, auto začalo hořet

Krimi

Podle mluvčí policie motorkáře převezl vrtulník do pražské nemocnice, kam pozemní cestou zamířila také jeho spolujezdkyně. Další tři lidé  byli převezeni do kolínské nemocnice. „Dva lidé byli zaléčeni a ponecháni na místě,“ shrnula Nováková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám