Hlavní obsah

Problémy na D1 se množí. Nehoda uzavřela dálnici, auto začalo hořet

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Po hromadné nehodě, kdy na dálnici D1 bouralo pět aut, komplikovaly provoz dva požáry aut. Na Benešovsku byla dálnice dočasně uzavřena.

Foto: www.dopravniinfo.cz

Nehoda s požárem auta

Článek

První z aut hořelo na 33. kilometru ve směru na Prahu po nehodě s jiným vozem. Dva lidé byli lehce zranění.

Dálnice musela být kvůli hašení a záchranným pracím uzavřena. Krátce před půl pátou odpoledne byl zprovozněn odstavný pruh a auta se začala rozjíždět.

Požár auta komplikoval ve tři hodiny odpoledne provoz také na 85. kilometru ve směru na Brno. Tam už je dálnice D1 v provozu.

Hromadná nehoda

Hromadná nehoda pěti aut blokovala v sobotu odpoledne na 18. kilometru provoz na dálnici D1 za Prahou ve směru na Brno. Tvořily se dlouhé kolony. Vozy havarovaly ve zúžení kvůli rekonstrukci silnice.

Mluvčí policie Barbora Schneeweissová Novinkám řekla, že bouralo pět aut. „Řidič jedoucí ve směru na Brno se pravděpodobně nevěnoval řízení a naboural auto před sebou. To pak spustilo řetězovou reakci,“ konstatovala mluvčí.

Foto: www.dopravniinfo.cz

Nehoda na dálnici D1

„Jedna nezletilá osoba bez viditelných poranění byla převezena k dalšímu vyšetření do Thomayerovy nemocnice,“ sdělila Novinkám mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Auto přeplněné migranty ujíždělo po D1. Cestou vyhazovali doklady

Krimi

Ve směru na Brno byl průjezdný jeden jízdní pruh, na Prahu dva jízdní pruhy. Kolona aut dosahovala až na 10. kilometr. Auta se začala rozjíždět před druhou hodinou odpoledne.

Další nehoda se stala ve směru na Brno na 9. kilometru. Tam podle mluvčí bourala dvě auta. Nehoda je bez zranění.

Dechové zkoušky u všech řidičů obou nehod byly negativní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám