Hlavní obsah

Na Šumpersku hledali muže, uvázl v bahně cestou z hospody

Muže (47), který se ztratil ve středu pozdě večer cestou z restaurace, hledali v noci na čtvrtek policisté a hasiči v lokalitě Třemešských rybníků u Nového Malína na Šumpersku. Jeho partnerka jim řekla, že někde uvázl v bahně a nemůže se dostat ven. Najít se ho podařilo po půlnoci. Právo o tom informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„O muži, který se ztratil u Třemešských rybníků, kde měl uváznout bahně, a nemůže se dostat ven, informovala po 23. hodině hasiče jeho partnerka,“ uvedla mluvčí.

Hasiče podle ní informovala žena poté, co se partnera dvě hodiny snažila sama bezvýsledně najít. „Jeho ztrátě předcházela společná návštěva restaurace, ze které žena odjela na kole domů. Přítel se delší dobu nevracel, proto se s ním spojila telefonem. Řekl jí, že se ztratil, neví, kde je, a navíc zapadl do bahna, ve kterém uvázl,“ konstatovala Zajícová.

Gang na Šumpersku vyrobil šest kilo pervitinu za 13 milionů

Krimi

Žena se podle ní partnera poté vydala hledat, ale nebyla úspěšná a ztratila s ním i kontakt, protože se mu vybil telefon. Když už nevěděla kudy kam, kontaktovala hasiče a požádala o pomoc.

„Pátrání po muži trvalo něco přes hodinu a naštěstí všechno dobře dopadlo. Policisté ho našli bez újmy na zdraví poblíž slepičárny, pouze špinavého od bahna. O lékařské vyšetření muž nestál a po shledání s partnerkou odešel do místa bydliště,“ doplnila Zajícová. To, zda byl muž pod vlivem alkoholu, neuvedla s tím, že nebyl důvod to zjišťovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám