Hlavní obsah

Na Pelhřimovsku zemřel motorkář, policie hledá svědky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragická nehoda motorkáře zastavila v sobotu v podvečer provoz mezi obcemi Božejov a Nová Ves na Pelhřimovsku. I když na místo spěchali záchranáři, motorkáři už bohužel nedokázali pomoci, na místě podlehl těžkým zraněním.

Foto: Policie ČR

Motorkář na místě svým zraněním podlehl.

Článek

K tragické nehodě došlo v sobotu večer na silnici 1/34 mezi Božejovem a Novou Vsí na Pelhřimovsku. Havaroval tam motocyklista, jenž na místě podlehl těžkým zraněním, jež při nehodě utrpěl.

Provoz na silnici se podařilo obnovit po několika desítkách minut, do té doby museli motoristé využívat objížďky po silnicích nižších tříd.

„Policisté provádějí šetření, příčinu a okolnosti nehody zjišťují. S žádostí o spolupráci se obracíme na veřejnost. Žádáme, aby se na tísňovou linku 158 přihlásili svědci havárie motocyklisty nebo účastníci silničního provozu, kteří zaznamenali situaci, která havárii motocyklu Yamaha předcházela,“ požádala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Dva řidiči BMW si spletli Brno s akční hrou. Kamera zachytila, jak drsně srazili motorkáře

Krimi

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám