Hlavní obsah

Po Karlově mostě jelo auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Jízdu Prahou si v pátek zpestřil řidič bílého audi, který se ve voze projel po Karlově mostě. Poté zadarmo zaparkoval na zóně placeného stání a odešel. Strážníci auto odtáhli a počkali, až si pro něj přijde.

Řidič audi ujížděl po Karlově mostěVideo: městská policie Praha

 
Článek

Řidič audi vjel na Karlův most, kam je vjezd vozidlům zakázán, z ulice Mostecká v pátek odpoledne. Po mostě v tu chvíli procházely stovky turistů. Na jeho jízdu upozornila svědkyně na lince 156.

Řidič vykázal cyklistu z pražského autobusu. Ten rozbil dveře

Krimi

Řidič stačil most přejet a následně to vzal přes přechod pro chodce směrem do Platnéřské ulice. Zaparkoval v zóně placeného stání, avšak bez zaplacení. Strážníci mu auto odtáhli a počkali, až si pro něj přijde.

Foto: městská policie Praha

Řidič audi ujížděl po Karlově mostě.

„Za neoprávněné parkování v zóně dostal řidič pokutu dva tisíce korun, za porušení zákazu vjezdu na Karlův most další dva tisíce korun a více než dva tisíce korun pak zaplatil za odtah vozidla,“ shrnula řidičovy prohřešky mluvčí strážníků Irena Seifertová s tím, že svou jízdu po mostě strážníkům vysvětlit nechtěl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám