Hlavní obsah

Šéf České pošty údajně nakažen koronavirem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Generální ředitel České pošty (ČP) Roman Knap se podle informací Práva nakazil koronavirem. Podnik je v režimu krizového řízení, ale podle prohlášení společnosti funguje bez problémů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ředitel České pošty Roman Knap

Článek

„Nákaza byla potvrzena i v top managementu firmy. Konkrétní jména lidí ani jejich počty sdělovat nebudeme,“ uvedla pošta v tiskovém prohlášení.

Doplnila, že v souladu s pokyny hygieniků byly dezinfikovány dané kanceláře, společnost řídí krizový štáb a funguje standardně.

Pošta bude zavírat ve čtyři. Zásilky do některých zemí odmítne

Koronavirus

„Na České poště funguje tři týdny krizový štáb a jeho pracovní skupiny, pohybuje se v krizovém řízení podle jasných pravidel a společnost funguje. Management se věnuje pouze opatřením vůči koronaviru a nezbytné agendě. To vše na home office s minimalizaci jakéhokoli osobního kontaktu,“ stojí v prohlášení.

Knap stojí v čele ČP od června předloňského roku.

Česká pošta kvůli koronaviru uzavřela 124 poboček z celkem 3200. U zbytku ode dneška omezila otevírací dobu, pobočky budou zavírat nejpozději v 16 hodin, přičemž platí, že podle nařízení vlády do nich mezi 10. a 12. hodinou mohou jen lidé starší 65 let. O víkendu bude zavřeno úplně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám