Hlavní obsah

Získejte nejvýhodnější spoření a hotově bonus až 500 Kč

Novinky, Moravský Peněžní Ústav - spořitelní družstvo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úrokové sazby a celkové zhodnocení finančních prostředků na spořicích účtech je mnohdy zanedbatelné. Moravský Peněžní Ústav – spořitelní družstvo přichází s mimořádnou nabídkou spoření. Získejte až 4,0 % p.a. a navíc bonus ve výši 500 Kč.

Spoření

Článek

Při zřízení nového spořicího účtu s výpovědní lhůtou od 6 měsíců a vkladu 100 000 Kč získáte navíc finanční bonus. Na spořicích účtech MPU lze dosáhnout zhodnocení 4,0 % p.a. a získat bonus v hotovosti ve výši 500 Kč (při vkladu 1,2 mil. Kč s výpovědní lhůtou na 24 měsíců). Tato akce platí pouze pro prvních 1 000 nově založených účtů.

MPU má dlouhodobě jedny z nejvyšších úrokových sazeb na trhu. Díky současné legislativě jsou všechny vklady v družstevních záložnách 100 % pojištěny stejně jako v bankách až do výše 100 000 €. Nemusíte se tak o své úspory obávat.

Moravský Peněžní Ústav – spořitelní družstvo je největší spořitelní družstvo v České republice s 16letou historií. Pobočky má v Praze a ve Zlíně. Svým klientům poskytuje individuální služby osobního bankovnictví a zajímavé podmínky spoření. Strategickým cílem pro rok 2012 je transformace na banku.

Výběr článků

Načítám