Hlavní obsah

Vánoční losy – malé dárky, které mohou přinést i mnohamilionovou radost

Komerční článek

Vánoční losy od Sazky jsou v českých domácnostech již tradicí. Vždyť který jiný dárek v sobě skrývá překvapení, nadšení, napětí i radost? A ta radost může být dokonce až mnohamilionová.

Foto: SAZKA a.s.

Vánoční losy od Sazky

Článek

Kdybychom si měli tipnout, tak většina rodin už určitě vyzkoušela Zlaté šupiny – malé losy, které slouží jako praktické jmenovky na dárky (dá se na ně napsat jméno obdarovaného) a které kromě výher ukrývají také malé poselství. Právě tyto losy jsou již tradiční součástí českých Vánoc, protože kdo je vyzkoušel, musí je koupit příští rok znovu. Nemůže přece zklamat své blízké, kteří se na stírací losy pod stromečkem už dopředu těší.

Ale pozor, stírací losy jsou skvělým a vděčným vánočním dárkem i pro ty, kteří je darují. Dají se totiž koupit na poslední chvíli a snad na každém rohu – v trafikách, na poštách, speciálních Sazka prodejních místech a nově také z pohodlí domova na rohlik.cz. Takže pokud nestíháte, nebo pokud máte mezi svými blízkými někoho, kdo má rád trošku toho vzrušení, popř. někoho, kdo má všechno a je velmi obtížné pro něj sehnat smysluplný vánoční dárek… Vsaďte na stírací losy.

Foto: SAZKA a.s.

Stírací los Sváteční kalendář

Který z vánočních losů letos darujete?

Stírací losy s vánoční tematikou koupíte v několika cenových relacích a také v několika zajímavých designech. Může to být např. Vánoční přání (to můžete poslat vzdálenějším příbuzným, nebo naopak předat třeba kolegovi v práci jako milou pozornost), Sváteční kalendář (s hlavní výhrou 5 000 000 Kč a 31 šancemi na výhru), Zlatá šupina (pod talíř, na dárek či stůl místo jmenovky) nebo Zlaté prasátko (to je novinkou a troufáme si říct, že i hitem letošních Vánoc – je malé, milé a přináší hned 24 hlavních výher v hodnotě 88 888 Kč).

Foto: SAZKA a.s.

Stírací los Zlatá šupina

Vánoční období je plné radosti a očekávání, stírací losy tuto atmosféru mohou ještě podtrhnout. Znáte tu starou pravdu, že sdílená radost je mnohonásobná radost? U vánočních losů to platí dvojnásob. Jen si to představte. Sedíte u stromečku, užíváte si s rodinou nebo přáteli krásné vánoční chvíle a do toho stíráte nejrůznější losy. Veselí, nadšení, napětí, snění, radost, pocity štěstí, očekávání, výhra. To všechno mohou pod váš stromeček přinést. Na speciálním webu Losy jako dárek | Sazka.cz navíc najdete mnoho tipů, jak originálně stírací losy zabalit. Budete překvapeni, že i z malého losu lze jednoduše vyrobit zajímavý dárek, nebo dokonce dekoraci do bytu.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Výběr článků

Načítám