Hlavní obsah

Muži u pisoárů byli vidět z ulice, projekt budovy na to nemyslel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Maďarská rafinérská společnost MOL se chlubí novým sídlem v Budapešti. Projektanti budovy však nedomysleli umístění pisoárů na některých podlažích a při večerním osvětlení byli muži vidět z ulice při vykonávání malé potřeby.

Foto: FB Judit Boldizsár

Na pánské pisoáry bylo opravdu hodně vidět.

Článek

Na sociální síti už koluje fotografie, kde je to jasně patrné. „Když veřejnost požadovala víc veřejných toalet v hlavním městě, asi to nebylo myšleno takhle,“ uvedla na sociální síti Judit Boldizsárová. „V Bruselu mají čurajícího chlapečka, my jich máme víc,“ dodala tato diskutující. „Nikdo nemůže říct, že společnost MOL není transparentní,“ konstatoval v diskusi Gábor Sulyok.

Deník Blikk se zeptal přímo vedení společnosti, zda o tomto problému ví, a dostal strohou odpověď. „Situaci jsme vzali na vědomí a učinili jsme potřebné kroky,“ uvedla MOL. Podle listu k oknům na toaletách už firma umístila paravány.

MOL se od loňského prosince chlubí novou budovou. Má 28 podlaží a je vysoká 143 metrů. Na 86 tisících metrech čtverečních zde pracuje 2500 lidí. K výstavbě bylo použito tisíc tun skla.

Čuroprávnost: S ženskými pisoáry chtějí ukončit nekonečné čekání ve frontách na záchod

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám