Hlavní obsah

Fronta k Westminsteru trumfla otevírání McDonald’s v Moskvě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úřady v neděli definitivně uzavřely frontu k rakvi s Alžbětou II. a vláda v sobotu vyzvala zájemce, aby se už neřadili do zástupu, protože by je mohlo čekat zklamání, že se na ně nedostane. Lidský had se táhl od parku Southwark, podél nábřeží Temže a přes most k Westminsterskému sálu parlamentu a šťastlivci, kteří se dočkali, čekali až 25 hodin.

Foto: Profimedia.cz

Fronta lidí v Londýně

Článek

„Fronta je považována za nejdelší na světě a je vidět i z vesmíru. Překonává i 30 tisíc Rusů, kteří čekali, aby se dostali do první restaurace McDonald’s v SSSR otevřené po konci studené války 31. ledna 1990,“ sdělila BBC.

Britský král Karel III. a jeho syn William, princ z Walesu, se v sobotu přijeli podívat na lidi čekající ve frontě. Překvapivá návštěva na Albert Embank­ment poblíž Lambeth Palace v Londýně se okamžitě setkala s potleskem přítomných. Král i princ si potřásli rukama a popovídali si s čekajícími, sdělil zpravodajský portál BBC.

Rakev královny Alžběty II. byla uložena do hrobky

Zahraniční

Princ William byl podle serveru Seznam Zprávy překvapený, když zjistil, že v davu čekají také Češi. „Česká republika? Tak to je neuvěřitelné. Tomu bych nikdy nevěřil, opravdu,“ dodal s úsměvem směrem k vousatému muži.

Reklama

Výběr článků

Načítám