Hlavní obsah

Dívka si zkušeně poradila se dvěma velkými hady ve stropě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladou Australanku povolali coby expertku do domu, aby odstranila dva hady, kteří se usídlili ve stropě. Šlo o dva pořádně velké kusy, ale dívka si s tím poradila s přehledem letité rutinérky.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dívka, kterou média označují jako Tiarnah, její věk ale neupřesňují, dorazila do domu ve městě Sunshine Coast na východě Austrálie proto, že si majitelé stěžovali na hady, kteří se jim usídlili nad stropem. Pracuje totiž v organizaci Sunshine Coast Snake catchers, která se na odchyt hadů specializuje.

Přístup pod střechu byl ovšem prakticky nemožný, a tak bylo potřeba do stropu vyřezat otvor a jím hady stáhnout dolů. Podle serveru Daily Mail šlo o dvě velké krajty kobercové a Tiarnah si je nejprve pomocí speciálních kleští přitáhla k otvoru a pak je holýma rukama stáhla dolů.

Prvního hada se jí podařilo namotat si na ruku, ale druhého musela trochu přemlouvat. „Nesnáším, když je takhle držím za hlavu,“ říká v jeden moment. Navzdory těmto slovům však po celou dobu působí naprosto klidně.

Lidé na sociálních sítích vyjadřují Tiarnah uznání a obdiv, ale čas od času si někdo neodpustí rýpnutí do dvou mužů, kteří jsou ve videu slyšet rovněž a dívčinu snažení pouze přihlížejí.

Video ze zásahu bylo na Facebooku firmy zveřejněno v úterý.

Na ženu spadl z nebe had, pak na ni zaútočil dravý pták

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám