Hlavní obsah

Na ženu spadl z nebe had, pak na ni zaútočil dravý pták

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Peggy Jonesová z texaského městečka Silsbee minulý měsíc sekala trávník, když jí na ruce přistál had. Upustil ho dravec, který se okamžitě vydal získat svou kořist zpět. Žena si z incidentu odnesla četné škrábance a rozbité brýle.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Had, jenž na čtyřiašedesátiletou Peggy Jonesovou doslova spadl z nebe, způsobil potíže tím, že se jí omotal kolem ruky. Peggy jej tak nestihla odhodit dříve, než se pro svou ztracenou kořist spustil dravec. Výsledkem byla mela, při níž sebou had házel tak divoce, až ženě rozbil brýle, a pták ji zase svými drápy vytrvale škrábal do předloktí.

„Nestála jsem pod stromem, takže mi došlo, že hada musel upustit pták, ale přiletěl stejně rychle, jako se objevil had,“ popsala později Peggy situaci na webu CBS News. „Popadl hada, který byl omotaný kolem mé ruky, a chtěl jej odnést, ale zároveň odnášel i mou ruku,“ pokračovala.

Po chvíli se dravci konečně podařilo hada znovu zmocnit a uletěl, zatímco Peggy její manžel odvezl do nemocnice k ošetření. Výsledkem značně neobvyklé šarvátky totiž vedle pohmožděnin bylo i značné množství řezných ran na ženině předloktí.

Peggy Jonesová si však odnesla i nemalé trauma, kvůli kterému má nyní problémy se spánkem. Žije sice ve venkovské oblasti, a tak jí jistá forma kontaktu s divokými zvířaty není cizí, ale poslední velmi blízké setkání s přírodou bylo podle jejích slov tak intenzivní, až si v jednu chvíli myslela, že zemře.

Had vyřadil z provozu rozvodnu. Bez elektřiny zůstalo 16 tisíc odběratelů

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám