Hlavní obsah

Neexistující sexy modelka dál boří Instagram a vydělává statisíce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Emily Pellegrini dál boří Instagram. Popularita této sexy modelky roste, přestože se ukázalo, že vůbec neexistuje. Jde totiž o výplod umělé inteligence (AI). Podobně je na tom i její sestra Fiona Pellegrini, která na své vyzývavé fotky a videa láká uživatele sociálních sítí z různých koutů světa.

Foto: repro Instagram

Zleva Fiona a Emily Pellegrini

Článek

Jen krátce před začátkem veletrhu CES 2024, který se konal zkraje ledna v americkém Las Vegas, se ukázalo, že je Emily Pellegrini výtvorem AI. Napjatě se očekávalo, zda se právě na této přehlídce moderních technologií dozvíme o neexistující sexy modelce něco více – hlavním tématem letošního ročníku totiž byla právě umělá inteligence.

Na výstavišti nepadlo o modelce nakonec bohužel ani jedno slovo a tvůrce zůstává dál v anonymitě. Jasné nicméně je, že virtuální modelky, které vůbec neexistují, uživatelům Instagramu vůbec nevadí. Popularita „nejžhavější modelky současnosti“, jak zahraniční média Emily označují, totiž dál raketově roste.

Před dvěma týdny – v době odhalení, že jde o výtvor AI – totiž měl instagramový účet Emily bezmála 200 000 sledujících. Aktuálně je to však již 279 tisíc, jen za pouhých 14 dní tak přibylo téměř 80 000 sledujících.

Foto: repro Instagram

Emily Pellegrini má na Instagramu už 279 tisíc sledujících.

CES 2024: Sexy modelka uchvátila internet. Vydělává statisíce, i když vůbec neexistuje

Internet a PC

Chystají se další

Také Fiona Pellegrini se těší na Instagramu stále rostoucí popularitě, byť věhlasu své virtuální sestry nedosahuje. K 38 000 sledujícím jich za uplynulých 14 dní přibylo dalších 11 000, aktuálně jich má tedy neexistující modelka již 49 000.

Tvůrce, který nechce svou totožnost stále prozradit, se nechal slyšet, že již pracuje na dalších modelkách vytvořených umělou inteligencí. „Mám v plánu uvést na trh i třetí a čtvrtý model, ale určitě to nebude v dohledné době. Jména ještě nemám, ale třetí dívka bude určitě zrzka,“ prozradil plány do budoucna.

Foto: repro Instagram

Roste i popularita Fiony Pellegrini, na Instagramu má už 49 000 sledujících.

Sám ale přiznává, že provozovat oblíbené účty dvou populárních instagramových modelek není tak snadné, jak se zdá. Na začátku musel údajně pracovat 14 až 16 hodin denně, nyní je to už jen zhruba 8 hodin denně, avšak stále sedm dní v týdnu.

Tvůrce prozradil i to, jak jeho práce před pár týdny začala. „Zeptal jsem se ChatGPT, jak vypadá vysněná dívka průměrného muže? Odpověď byla jednoznačná – má mít dlouhé hnědé vlasy a dlouhé nohy. Vytvořil jsem ji s využitím AI přesně tak, jak bylo řečeno,“ prozradil serveru Oddity Central tvůrce.

Foto: repro Instagram

Fiona Pellegrini

Sympatická a přitažlivá

„Cílem bylo stvořit sympatickou a přitažlivou mladou ženu. Chtěl jsem ji ale udržet co nejreálnější,“ popsal svůj první výtvor, který se mu podle dosavadních ohlasů velmi povedl.

Díky svému atraktivnímu vzhledu je totiž Emily neustále zahrnována na Instagramu komplimenty a muži ji lákají na osobní setkání, drahé večeře či luxusní dovolenou v Dubaji.

Anonymní tvůrce se netají tím, že díky virtuálním modelkám vydělává statisíce. Vedle Instagramu má totiž Emily profil také na placené síti Fanvue, kde nabízí exkluzivní obsah za měsíční poplatek 100 Kč pro přihlášené uživatele. Jde samozřejmě o lechtivé snímky a videa a podle počtu lajků je evidentní, že virtuální modelka i na placené síti přilákala tisíce uživatelů.

Fiona má podobný účet na OnlyFans.

Lidská práce je levnější než AI. Zatím

Internet a PC

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám