Hlavní obsah

Harry Potter v podání Applu - iPhone místo kouzelné hůlky

Novinky, Tomáš Hort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Harry Potter: Spells je mobilní hra, ve které vytváříte známá kouzla pomocí gest či pohybů s kouzelnou hůlkou v telefonu. Samotného by však kouzlit nikoho moc nebavilo, a proto hra nabízí soubojový mód mezi dvěma uživateli zařízení Apple.

Článek

S vydáním posledního dílu z filmové série o kouzelníkovi Harrym Potterovi se zvyšuje oblíbenost her na motivy této ságy. Harry Potter: Spells je jednou z nich.

Každý z diváků hlavně posledního strhujícího filmu, který měl ve čtvrtek premiéru, určitě někdy pomyslel na to, jak by mohl kouzlit stejně jako jeho oblíbení hrdinové. Stačilo by mít jen hůlku a znát správné zaklínadlo.

Foto: Novinky

Kouzla ve hře Harry Potter: Spells

Stačí se naučit správné gesto či pohyb s telefonem a kouzlení je zábava. Kouzlit si sám pro sebe doma či před kamarády by však nemělo takový efekt, jako ostré souboje přímo mezi dvěma uživateli zařízení od Applu.

Stačí pouze synchronizovat dva iPhony, iPody či iPady a pustit se do bitvy. Hra je v základní verzi zdarma. Pokud ale vyžadujeme více kouzel, je potřeba je dokoupit v přepočtu za 14 korun v jednom z balíčků.

Hru vyvinula přímo společnost Warner Bros., která produkuje i filmy s Harry Potterem. S vydáním posledního filmového dílu s podtitulem Relikvie Smrti - část 2 nabízí speciální edici této hry za 0,99 dolaru, která obsahuje hned 17 kouzel v základní verzi a není tedy potřeba dokupovat balíčky zvlášť.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám