Hlavní obsah

Microsoft uvádí lokalizovaný Office 2003

Novinky, Michal Němejc (michaln@seznam.cz)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Po několika týdnech po uvedení anglické verze kancelářského balíku Office 2003 přichází na český trh i jeho lokalizovaná verze.

Foto: Milan Haluška

Letoun AN-124 Ruslan se stal letošním symbolem Dnů NATO

Článek

Nový Office bude k dispozici v pěti základních variantách lišících se počtem programů a zároveň cenou. Hlavní inovace jsou zaměřeny především na firemní uživatele, kterým nový Office nabídne lepší provázanost s firemní infrastrukturou. Největších změn přitom doznala aplikace Outlook.

Microsoft Office Standard Edition 2003 obsahuje programy Word, Excel, PowerPoint a Outlook a jeho cena je stanovena na 11 965 Kč. O necelých tisíc korun více zaplatíte za verzi Small Business Edition 2003, která navíc obsahuje program Publisher a prodává se za 12 851 Kč. Verze Professional Edition 2003 přidává ke standardní nabídce programů databázových systém Access a stojí 14 585 Kč.

Pro studenty a učitele je určena verze Student and Teacher Edition 2003, která obsahuje Word, Excel, PowerPoint a Outlook a bude nabízena za zvýhodněnou cenu 3 990 Kč. Kromě výše uvedených verzí budou k dispozici ještě další dvě verze nesoucí označení Professional Enterprise Edition 2003 a Basic Edition 2003 (OEM). První z nich obsahuje kromě základních aplikací ještě navíc Access, Publisher a InfoPath. Druhá naopak zahrnuje pouze aplikace Word, Excel a Outlook.

Programy FrontPage 2003, Project 2003, Visio 2003 a OneNote 2003 budou prodávány jako samostatné produkty.

Reklama

Související témata:

Související články

Intel i AMD výrazně zlevnily procesory

Po poměrně dlouhé době oba přední výrobci procesorů oznámili výrazné snížení cen čipů určených pro stolní počítače, které tentokrát dosahuje až několika...

Nové 19" LCD od firmy Benq v ČR

Výrobci LCD displejů se stále více soustředí na modely s větší úhlopříčkou, což dokazuje i nový devatenáctipalcový Benq FP 991, který právě přichází na český...

Intel uvádí letos poslední Celeron

Společnost Intel uvedla na trh nový procesor Celeron 2.8 GHz, který v současné době představuje vrchol nabídky procesorů Intel určených pro cenově dostupné...

Nový 17" displej od firmy EIZO

Japonská firma EIZO představila nový sedmnáctipalcový LCD displej, který má zcela přepracovaný vzhled a nabízí nové pokročilé funkce.

Nový videopřehrávač do kapsy od Sony

Společnost Sony připravuje nový kapesní videopřehrávač, který by se měl začít prodávat ještě koncem tohoto měsíce, a to pod označením Vaio PCVA-HVP20.

Výběr článků

Načítám