Hlavní obsah

Fortuna rozjela sázky v Maďarsku a Rakousku

Sázková firma Fortuna vstoupila na rakouský a maďarský trh. V těchto zemích bude prostřednictvím dceřiné společnosti se sídlem na Maltě nabízet internetové sázky pod značkou FortunaWin.com. Fortuna vedle Česka působí také v Polsku, na Slovensku a v Chorvatsku.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Sázková kancelář Fortuna

Článek

"Zejména Maďarsko vidíme v nejbližší době jako velmi perspektivní trh. V závislosti na výsledcích v letošním roce a na legislativních podmínkách v Maďarsku plánujeme v horizontu zhruba 12 měsíců i rozvoj sítě fyzických poboček ve vybraných městech," uvedl generální ředitel Fortuna Entertainment Group Jiří Bunda.

On-line sázení je segmentem, kde Fortuna v posledních letech zaznamenává nejvýraznější nárůsty. Za poslední dva roky se například objem kurzových sázek přijatých prostřednictvím internetu na Slovensku, kde je Fortuna poskytuje nejdéle, zvýšil zhruba osmkrát.

Fortuna provozuje více než 1 500 poboček a denně obslouží 250 000 zákazníků. Společnost, která patří do skupiny Penta, přijala podle předběžných neauditovaných údajů v roce 2009 sázky za 338 miliónů eur (zhruba 8,62 miliardy Kč). To znamenalo meziroční nárůst o pět procent. Čistý zisk skupiny vzrostl meziročně o 5,5 procenta na 16,9 miliónu eur (431 miliónů Kč).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám