Hlavní obsah

Vím něco o vaší kartářce, poslechněte ji, vyzval Babiše Diviš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Něco málo vím o Babišově kartářce, prohlásil na úvod debaty prezidentských kandidátů Karel Diviš. Babišovi totiž podle jeho slov doporučila, aby se věnoval místo politiky rodině. Naznačil, že by ji měl poslechnout a z voleb odstoupit.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Kandidát na prezidenta Karel Diviš

Reklama

Článek

„Mě velice mrzí, pane Babiši, že jste nenašel tu odvahu, abyste alespoň jednou přišel mezi nás, občanské kandidáty. Končíte jako nejlevicovější síla v této zemi,“ řekl Diviš, když poprvé dostal v debatě na Nově slovo.

Pokračoval s tím, že něco málo ví o Babišově kartářce. „Myslím si, že ona vám velice správně doporučila, že byste se měl věnovat rodině a důchodu. Máte ještě čas odstoupit,“ vyzval ho.

Babiš je svým pozitivním vztahem k věštcům a astrologii proslulý. Zároveň patří mezi favority voleb vedle Petra Pavla a Danuše Nerudové.

Diviš na začátku debaty pozurážel favority volby

Prezidentské volby

Diviš se také vyjádřil na Nově k tomu, že o něm končící prezident Miloš Zeman řekl, že se může stát černým koněm voleb.

„Někteří říkali, že je to polibek smrti. Nejsem hloupý člověk a myslím si, že Miloš Zeman je mazaný lišák. Jednoznačně mu šlo o to, abych odlákal nějaké hlasy od vládní koalice a aby Andrej Babiš posílil,“ míní.

Odchod Hilšera

Debatu poznamenal na úvod odchod senátora Marka Hilšera ze studia. Zkritizoval, že zmínění favorité budou diskutovat zvlášť, a to až po 20. hodině.

„Je to neférové především vůči voličům, kteří mají právo na to, aby jejich kandidáti vystupovali za rovných a spravedlivých podmínek,“ tvrdí.

Podobně debaty rozdělila také CNN Prima News.

Hilšer odešel Nově z debaty

Prezidentské volby

Reklama

Výběr článků

Načítám