Hlavní obsah

Opilý cestující skončil v poutech poté, co rozpoutal rvačku v letadle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krátce po vzletu se muselo na letiště vrátit letadlo společnosti Ryanair mířící z Manchesteru do portugalského Fara. Opilý cestující totiž na palubě pondělního spoje rozpoutal rvačku, choval se také nevhodně k jedné z pasažérek. Muže přišla po přistání ve Velké Británii zatknout policie.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo podle informací serveru Independent jen krátce po vzletu. Cestující se začal chovat velmi agresivně, nevhodně se také projevoval k jedné z pasažérek, za což dostal podle svědků pořádnou facku, zřejmě od své partnerky, jež letěla s ním. Posádka kvůli vývoji situace rozhodla o návratu do Manchesteru a vyžádala si policejní asistenci.

Po vyvedení muže pokračoval let podle původního plánu. „Posádka letu z Manchesteru do Fara si vyžádala policejní asistenci poté, co se jeden z cestujících začal chovat nevhodně na palubě. Letadlo se vrátilo a pasažér byl vykázán,“ doplnil mluvčí Ryanairu k incidentu. „Nyní jde o záležitost policie, omlouváme se za jakékoli potíže.“

Manchesterská policie posléze uvedla, že je muži kolem 30 let. Zatčen byl pro podezření za cestování v opilosti a napadení. „Zůstává nadále ve vazbě kvůli výslechu,“ uvedl mluvčí.

Ryanair spustí v Praze šest nových linek

Cestování

Letadlo se muselo otočit poté, co pasažéra prohnal uličkou průjem

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám