Hlavní obsah

Letadlo se muselo otočit poté, co pasažéra prohnal uličkou průjem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pilot amerických aerolinií Delta Air Lines musel během letu 1. září z Atlanty do Barcelony učinit prudký obrat zpět poté, co byl jeden z pasažérů postižen extrémním průjmem, který znečistil palubu letadla. Let byl nakonec zpožděn „jen“ o osm hodin, ale cestující si z něj nejspíš odnesou vzpomínky, které jen tak lehce nevyvanou.

Foto: Profimedia.cz

Letadlo společnosti Delta se muselo vrátit do vzletové destinace kvůli toaletnímu incidentu.

Článek

Podle zpravodajského webu CNN měl Airbus A350 v ranních hodinách prvního září vzlétnout podle plánu s 366 pasažéry na palubě směrem do Barcelony. Nad Virginií ale došlo k toaletnímu incidentu jednoho z pasažérů, který piloty donutil změnit cíl cesty.

Jeden z nich měl letové kontrole oznámit, že se musejí vrátit zpět do Atlanty, protože se jedná o „biohazard“. Na Mezinárodním letišti Hartsfield-Jackson, známém též jako Letiště Atlanta, ve státě Georgia airbus přistál o více než dvě hodiny později po svém vzletu.

Posádka letadla se pasažérům omluvila za vzniklé potíže a co nejrychleji se dala do odklízení škod. Po pěti hodinách intenzivní práce se pasažéři mohli bezpečně vrátit do letadla a vyrazit znovu na více než osmihodinový let do Barcelony. Tentokrát už letadlo v 17:16 tamního času bez dalších problémů přistálo v katalánské metropoli.

Cestovala se psem, aerolinky jí ho na nejrušnějším letišti světa ztratily

Cestování

Cestující vyhrožoval letušce, že jí uřízne hlavu. Zpacifikovalo ho osm spolupasažérů

Cestování

Výměna koberce

O incidentu informoval i portál Independent, který přidal reakce pasažérů. Ti označili rozhodnutí pilotů za správné, protože po incidentu bylo nutné vytrhnout koberec a nahradit jej jiným. Další komentář detailně popisoval fekálie tekoucí uličkou letadla. A ač se posádka zjevně snažila, jak mohla, dezinfekční sprej s vůní vanilky byl na tento problém očividně krátký.

Nejedná se zdaleka o první a nepochybně ani poslední případ, kdy tělesné tekutiny pasažérů zle zkomplikovaly leteckou přepravu. A po tomto incidentu si možná aspiranti na pozici stevard a letuška budoucí povolání ještě pořádně promyslí.

Reklama

Výběr článků

Načítám