Hlavní obsah

Modelku z OnlyFans nepustili do letadla kvůli oděvu. Měla jen spodní prádlo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvůli nevhodnému oděvu se nedostala do letadla 21letá influencerka a modelka ze sociální sítě OnlyFans Kine-Chan. Ta v příspěvku na Instagramu uvedla, že ji zaměstnanci brazilského letiště Navengates nepustili na palubu, protože byla oblečená v kostýmu, který sestával pouze ze spodního prádla. Celou situaci popsala žena jako velmi nepříjemnou.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Influencerka byla na cestě na setkání cosplayerů, tedy akci, během níž se lidé převlékají do kostýmů nejrůznějších hrdinů z komiksů, počítačových her a podobně. Kine-Chan uvedla, že se rovnou přestrojila do obleku jedné z postav anime seriálu Cyberpunk: Edgerunners z dílny Netflixu, protože chtěla ušetřit čas.

„Snažila jsem se nastoupit na palubu na letišti v Navegantes v kostýmu Rebeccy kvůli cosplay události. Věděla jsem, že bych mohla dorazit pozdě, tak jsem nechtěla ztrácet čas a byla jsem už oblečená,“ napsala na Instagramu žena, jejíž kostým sestával pouze ze spodního prádla a paruky.

„Bylo mi však řečeno, ať jdu domů a převléknu se, protože to, co mám na sobě, je nevhodné. Vysvětlila jsem, že jdu na akci,“ cituje pasažérku server Independent.

Zašla jsi daleko, vzkázali sledující

Mnoho lidí influencerce napsalo, že se zaměstnanci letiště souzní, protože byla oblečená skutečně nedostatečně. „Pro lásku boží. Mohla jsi na sebe hodit něco jednoduchého, třeba nějaké šaty nebo blůzu na knoflíky,“ vzkázal modelce jeden z jejích sledujících, zatímco další uvedl, že cestující zašla příliš daleko.

Anketa

Je podle vás vhodné cestovat letadlem jen ve spodním prádle či plavkách?
Ano, nevidím v tom problém
7,5 %
Přijde mi to nevhodné
86,9 %
Nevím. Neřeším, jak je kdo oblečený
5,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 21810 čtenářů.

„Ačkoli nepovažuji bikiny za pornografii, do letadla jsou skutečně nevhodné,“ okomentoval další ze sledujících.

Nejde o první případ, kdy měli cestující potíže s leteckým personálem kvůli oblečení. Například aerolinky Jetstar nepustily v minulosti na palubu pasažérku, která na sobě měla krátké tílko. Pro řadu společností jsou pak problematická i nejrůznější trička s vulgárními nápisy a podobně.

Ženu vyloučili z letu kvůli nevhodnému oděvu. Odhaloval prý moc břicho

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám