Hlavní obsah

Připravte se na Velikonoce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velikonoční zajíček už stříhá ušima ve startovním bloku a vy se nemůžete dočkat svátečních chvil. Tu správnou atmosféru jim dodá i stylově vyzdobený interiér. Přinášíme několik skvělých tipů!

Foto: WestwingNow

Velikonoční tabule by měla být veselá.

Článek

Když se řekne Velikonoce, většině z nás se vybaví kraslice, jejichž krása spočívá také v lokálních odlišnostech. Existuje mnoho způsobů zdobení - od tradičního včelím voskem, vyškrabováných či slaměných vzorů až po moderní samolepky nebo batiku.

Ovšem krásně zdobená dekorační vajíčka si můžete i koupit, a to v mnoha barevných variantách i vzorech.

Krásnou a přitom snadnou dekorací je také svěže zelené osení, které ozdobí třeba jídelní stůl nebo parapet. Nejen na vstupních dveřích se pak hezky vyjímají věnce či jiné závěsné dekorace.

Na svět přichází také spousta mláďat, která se rovněž stala symbolem jara. Proto k velikonoční výzdobě patří i zajíčci, kuřátka či beránci.

Osvěžení si zaslouží i textilní dekorace. Na sváteční tabuli by neměl chybět jarně laděný ubrus či běhoun nebo velikonoční prostírání. Sedačku zase můžete „doladit“ polštářky s velikonočním zajícem nebo kraslicemi.

Trendům velikonočních vajíček vládnou motivy lučního kvítí, jednorožci a pastelové barvy

Tipy a trendy

Velikonoční dekorace v pastelových barvách prozáří tmavší interiéry

Tipy a trendy

Může se vám hodit na Zboží.cz: Velikonoční dekorace

Reklama

Související témata:

Související články

Tvořivá velikonoční euforie

Zachvátila vás velikonoční nálada? Chopte se této příležitosti a vyzdobte domácnost barevnými květinami a dekoracemi, ať jsou první jarní svátky jaksepatří...

Výběr článků

Načítám