Hlavní obsah

Je toto nová Škoda Octavia? Maskovaný prototyp zachycen při testování v Alpách

Maskování prototypu červeného kombíku, který je s velkou pravděpodobností Škodou Octavia, kryje příď a záď vozu. Naznačuje tak, kde v rámci modernizace proběhnou změny.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Škoda Octavia (Ilustrační foto)

Článek

Aktuální, čtvrtá generace Škody Octavia se představila v roce 2019 a na trh přišla v roce následujícím. Je tedy samozřejmé, že mladoboleslavští vývojáři v současné dobé pilně pracují na faceliftu. A právě ten se patrně podařilo zachytit při testování v Alpách.

Video z kanálu CarSpyMedia, který se zabývá maskovanými prototypy dosud nepředstavených automobilových novinek, červený vůz označuje za modernizovanou octavii. Třebaže jsou příď a záď vozu maskované a pod fólií upravené, z celkových tvarů je vysoce pravděpodobné, že se jedná skutečně o octavii.

Čtyřválcový Mercedes-AMG C 63 zachycen na Nürburgringu. Zní zajímavě

AutoMoto

Maskování je pečlivé, takže je zatím těžké určit, jak bude vůz po modernizaci vypadat. Z rozsvícených brzdových světel v jednom ze záběrů však lze odhadovat, že vzadu se, jak je u octavie ostatně zvykem, příliš změn konat nebude. Stejně tak zatím není známo, kdy se modernizovaná octavia představí veřejnosti.

Foto: Petr Horník, Právo

Současná Škoda Octavia Combi IV. generace (Ilustrační foto)

Foto: Petr Horník, Právo

Současná Škoda Octavia Combi IV. generace (Ilustrační foto)

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám