Hlavní obsah

Žena žaluje aerolinky za nepříjemný zápach v letadle. Měl jí způsobit újmu

Novinky, Michael Švarc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před dvěma lety cestovala Mary Vincent Randallová se společností Spirit Airlines. Na ni se nyní rozhodla podat žalobu kvůli silnému zápachu, který začal být cítit na palubě, a letadlo proto muselo nouzově přistát. Žena tvrdí, že jí odér přivodil zdravotní problémy, s nimiž se v uplynulých dvou letech musela potýkat.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Letadlo mělo 27. července 2018 namířeno z New Yorku do floridského Fort Lauderdale. Poté, co paluba začala silně zapáchat, se piloti rozhodli nouzově přistát v Myrtle Beach v Jižní Karolíně. Několik cestujících včetně Randallové podle serveru Independent uvedlo, že mělo kvůli odéru potíže s dýcháním nebo bolesti hlavy.

Žena tvrdí, že jí zápach způsobil extrémní bolest a utrpení a v uplynulých letech musela podstoupit léčbu, která stála další peníze. Randallová proto aerolinky obviňuje z nedbalosti a vyčítá jim, že po incidentu pasažérům ani nenabídly doplňující zdravotnickou péči.

Američanka dále uvádí, že společnost odmítla vyplatit finanční náhradu za léčení. Právě za ztrátu prostředků, respektive kvůli ekonomické škodě, Randallová aerolinky žaluje. Vzhledem k tomu, že trestní oznámení podala tento týden, není zatím známo, jak se společnost k věci postaví.

Letadlo aplaudovalo vyvedení pasažérky bez roušky

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám