Hlavní obsah

Rozmíška o loketní opěrku skončila vykázáním obou cestujících z letadla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O pořádné pozdvižení se postarali dva cestující v letadle na trase z amerického San Francisca do Las Vegas. Po hádce o loketní opěrku se dva muži porvali a museli být z letadla vyvedeni.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K situaci došlo na palubě letadla až poté, co se stroj dal do pohybu a mířil k odletové dráze. Start letadla společnosti United Airlines ale musel být odložen, protože hádka o loketní opěrku přerostla ve rvačku.

Připoutejte se, vystupuji, řekl za letu vyděšeným cestujícím muž v letadle

Cestování

„Museli jsme se vrátit zpátky, protože se dva muži začali rvát. Hádali se o to, kdo bude mít během letu položený loket na opěrce. Byl to můj první let po 15 měsících a zrovna se musí stát taková věc,” uvedl na sociálních sítích jeden z pasažérů.

Oba muže odvedla ochranka a následně byli na letišti zadrženi. Později byli sice propuštěni, do letadla už jim ale nebylo umožněno nastoupit. Alespoň malou útěchou může být agresivním cestujícím fakt, že nikdo nebyl během incidentu zraněn. Celou situaci pak potvrdila ve svém prohlášení letecká společnost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám