Hlavní obsah

Polonahá žena donutila piloty k nouzovému přistání

Novinky, Michael Švarc

Nouzově přistát muselo letadlo americké společnosti CommutAir kvůli jedné z cestujících. Pětadvacetiletá Sierra Nicole McClintonová byla totiž opilá a začala se na palubě chovat nevhodně ke svým spolupasažérům. V jednu chvíli si stáhla i kalhoty. Po přistání byla vyvedena policií.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Letadlo mělo 5. listopadu namířeno z floridského Jacksonvillu do Houstonu v Texasu. Posádka však byla nucena udělat kvůli ženě neplánovanou zastávku v Mobile v Alabamě, píše server Independent.

McClintonová se během letu dostala do hádky s jiným pasažérem. Byla prý evidentně opilá a nahlas křičela. Do sporu se proto vložila letuška i další cestující. Konflikt rychle eskaloval a skončil tím, že si žena stáhla kalhoty. Z letadla ji pak policie vyvedla jen ve spodním prádle a tričku.

„Let společnosti CommutAir, vypravený jako United Express, byl nucen k odklonu do Mobile, když se jedna z pasažérek začala chovat nevhodně,“ potvrdil mluvčí společnosti. „Letadlo přistálo bezpečně, u odletové brány na něj počkali strážníci. Krátce nato let do Houstonu pokračoval,“ doplnil mluvčí.

Žena nyní čelí obvinění z výtržnictví a intoxikace na veřejnosti.

Žena se musela před nástupem do letadla převléct. Byla prý moc obscénní

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám