Hlavní obsah

Pláč, modlitby i zvracení. Letadlo se při průletu bouří celé třáslo

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi divoký let za sebou mají pasažéři společnosti Ryanair. Při cestě z marockého města Udžda do Bruselu totiž prolétávali bouří Dennis, která letadlem pořádně zamávala, a to doslova. Stroj se třásl tak silně, že se někteří lidé rozplakali, začali se modlit nebo i zvraceli, píše server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Letadlo se dostalo do turbulencí v Belgii, kterou bouře o víkendu sužovala. Vytrvalý déšť zaplavil ulice a vítr vyvracel stromy ze země. Svou sílu ukázal také pasažérům, když se zostra opřel do letounu a začal jím třást. Jeden z cestujících situaci na palubě natočil a později video zveřejnil na internetu.

Ve videu je vidět, jak se někteří cestující pevně drží sedadel, zatímco jiní se modlí nebo křičí zděšením. Navzdory tomu, jak hrozivě celá scéna vypadala, letadlo v pořádku přistálo na letišti Charleroi a všichni vyvázli bez zranění.

Cestující tak měli větší štěstí než pasažéři nedávného letu společnosti Air Europa z Madridu do Amsterdamu. Evropu totiž zrovna pustošila bouře Sabine, kvůli které nemohlo letadlo na letišti přistát. Pilot po několika pokusech snažení vzdal a otočil stroj zpět ke Španělsku.

Letadlo nepřistálo kvůli bouři. Muselo se vrátit na výchozí letiště

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám