Hlavní obsah

Měsíčně deset tisíc dolarů a ubytování zdarma. Kalifornské vinařství láká na práci snů

Dáte si rádi skleničku vína? A co takhle přesunout se na rok do míst, kde tenhle populární nápoj vzniká? Právě na to láká vinařství ve slunné americké Kalifornii, které hledá vhodného kandidáta na pozici snů. Kromě bezplatného ubytování se může úspěšný uchazeč těšit také na královsky vysoký plat 10 tisíc dolarů, což je takřka 220 tisíc korun.

Foto: Profimedia.cz

Vítězný uchazeč bude moci strávit rok na vinicích v kalifornské Sonomě.

Článek

Nabídku na roční stáž zveřejnilo vinařství Murphy-Goode v Sonomě. Práce je prý ideální pro všechny, kteří si rozumí s Cabernetem, Rosé nebo Chardonnay. „Chtěli jste vždy žít v dechberoucí vinařské oblasti Sonoma, s měsíčním platem 10 tisíc dolarů a rok neplatit nájem?“ ptá se společnost v inzerátu s tím, že vítězný kandidát by měl být připraven obětovat své vášni mnohé.

Člověk, jemuž se podaří práci získat, si navíc bude moci sám vybrat, která část výroby vína ho baví nejvíce. To bude moci zjistit při prvních několika měsících, kdy si oťuká různé aktivity.

„Je to práce, která vás bude neustále katapultovat do vinařské stratosféry,“ napsala společnost a doplnila, že kromě samotné výroby vína pronikne vítězný kandidát také do světa online prodeje.

Uzávěrky do konce června

Přihlásit se mohou lidé nad 21 let, kteří mají povoleno ve Spojených státech amerických pracovat. Společnosti mají zaslat video, v němž vysvětlí, proč by právě oni měli pozici získat.

Vinařství se poté rozhodne na základě kreativního zpracování, ale k zahození nejsou ani předchozí zkušenosti nebo znalosti. Společnost nicméně zdůrazňuje, že vůbec nejdůležitější je, aby zájemci víno skutečně milovali. Přihlášky lze odesílat až do konce června.

Sanfranciský Alcatraz po nucené uzávěře opět vítá návštěvníky

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám