Hlavní obsah

Užijte si společně Valentýna od rána do večera

Právo, Sylva Svobodová

Svátek všech zamilovaných je dobré si užít. Jít na společnou večeři, podarovat květinou, mít večer při svíčkách a chutném vínu. I když ho mnozí spojují s komercí, je to stejné jako s Vánocemi. Záleží jen na nás, jak si to užijeme.

Foto: Luxury Table

Sada nádobí udělá radost nejen na svátek zamilovaných, ale po celý rok.

Článek

Zamilovaný hrnek

Nevstávejte, posnídejte v posteli a mějte klidné ráno! Společnost vám udělá hrneček na ranní kávu, který je z každé strany jiný (zlatý dekor s nápisy you, me).

Foto: Tchibo

Objem je 350 ml, jakostní porcelán, glazovaný a se zlatým dekorem. Jemný nápis doplněný červeným a z druhé strany zlatým srdíčkem. Cena za sadu dvou kusů je 299 Kč.

Valentýnské zachumlání

Kdo si představuje svátek zamilovaných jako pohodu na pohovce u romantické komedie, tak ocení měkoučké bavlněné plédy Lusito ze 100% přírodních materiálů.

Foto: Decoloco

Plédy jsou k dostání i v provedení vlna s příměsí kašmíru a polyakrylu. Vybírat lze z různých barev a vzorů, vypadají noblesně a zachumlat se do nich lze i s drahou polovičkou. K dostání v různých variantách od 1490 Kč.

Vyznejte svoji lásku symbolickým šperkem ve tvaru srdce

Styl

Povlečení pro chladné noci

Možná uvažujete o novém povlečení na zimní období, které zahřeje a je nadčasové. Zajímavým tipem je povlečení renforcé ze 100% biobavlny. Materiál vyrovnává teploty a dobře saje. Zapínání je na praktický zip. Cena čtyřdílné sady 1290 Kč.

Foto: Tchibo

Užij si umění

Andy Warhol je slavný umělec a vy můžete mít jeho kreativní nápad v zarámovaném obraze v ložnici! Provedení digitální tisk, kolekce KISS AW Collection, cena 1144 Kč.

Foto: Westwingnow

Snídaně pro dva

Poproste babičky, zda na svátek zamilovaných pohlídají děti. Společné chvilky s partnerem, aniž se řeší, kdo ohřeje láhev a přebalí, vztah jednoznačně utuží. Vůbec nemusíte někam odjíždět za zážitky, právě naopak! Necestujte, zůstaňte doma.

Foto: Tefal

Vstávejte klidně až v deset hodin a připravte snídani z lásky. Třeba oblíbená vajíčka na spolehlivé pánvičce Tefal s nepřilnavým titanovým povrchem. Cena výrobku od 839 Kč.

Tip na Valentýna na poslední chvíli. Vyznejte jí lásku semeny

Jak na to

Užitečný dárek

Podarujte své milé tím, co skutečně ocení a bude jim dělat radost po celý rok. Pořiďte třeba sadu nádobí Villeroy & Boch, která se hodí do každé moderní domácnosti. Kolekce jsou jednoduché, decentní, nadčasové a snadno kombinovatelné. A hlavně: potěší ženu každého věku.

Žijte tady a teď

Pod nánosem věcí a povinností zapomínáme na život, který opravdu chceme žít. Nevnímáme přítomný okamžik, jsme zahlceni malichernými problémy. Stále nestíháme, neumíme zpomalit a vše v klidu prožít.

Foto: Grada Publishing

Svátek zamilovaných může být startovacím bodem, jak si uvědomit, co a kdo je pro nás důležitý. Inspirací je milá kniha s názvem Méně mít, více žít, která nám pomůže srovnat si svoje hodnoty. Cena 299 Kč.

Na Valentýna můžete dekorovat interiér zamilovanými nástěnkami a potěšit jimi partnera

Tipy a trendy

K ženě patří květina

Malé porcelánové vázičky Love dají vyniknout každé květině. Materiál bílý porcelán, čtyři kusy, cena 654 Kč.

Foto: Westwingnow

Hravost do života

Smějte se a hrajte si každý den! Počítají se maličkosti, třeba chvilka na čaj, kávu či horkou čokoládu. Nápaditá kolekce z českého Studia Malínská se inspirovala domácím mazlíčkem a vznikla ve spolupráci s karlovarskou porcelánkou Thun 1794.

Foto: Originální porcelán

Servis lze složit z hrnečků, šálků, mlékovky, konvice, talířků a misek. Porcelán je velmi odolný, lze ho dát do myčky. K dostání od 249 Kč.

Proměňte valentýnské přípitky v luxusní zážitky, volte sklenice se zlatými detaily

Tipy a trendy

Večer s damašskou růží

Difuzéry Vuudh jsou vyráběny ze 100 % čistých esenciálních olejů a výtažků květin. Při výrobě nejsou použity syntetické látky, proto vůně mají aromaterapeutické účinky.

Oživením interiéru je nový difuzér Praha s květinovou vůní s výraznou damašskou a indickou růží, které provoní atmosféru svatého Valentýna. Cena od 1690 Kč.

Foto: Decoloco

Může se vám hodit na Seznamu:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám