Hlavní obsah

Vyznejte svoji lásku symbolickým šperkem ve tvaru srdce

Novinky, Linda Humlová

Srdce - pro někoho kýč, pro jiného největší důkaz lásky. Pokud patříte do druhé skupiny, pak neváhejte obdarovat svoji milovanou polovičku třpytivým šperkem právě v tomto tvaru. Nezapomeňte, že svátek svatého Valentýna už je za dveřmi!

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Pandora

Článek

Měsíc únor je sice nejkratším ze všech, to ale neznamená, že nestojí za vaši pozornost. Ba naopak, je totiž měsícem lásky, a to právě díky svátku svatého Valentýna.

Pokud jste se rozhodli svoji něžnější polovičku obdarovat něčím hodnotnějším, než je růže či bonboniéra, pak se nechte inspirovat naším výběrem šperků ve tvaru srdce, které obecně platí za symbol lásky. Jaký vybrat?

Stříbrné, zlaté i růžové

Pokud chcete svoji milou potěšit jemným šperkem, který nezruinuje vaši peněženku, pak se porozhlédněte po stříbrných či pozlacených špercích, které se vejdou do tisícikoruny.

V případě, že si nevíte rady s výběrem, vsaďte na minimalistické srdíčko, kterým nikdy nemůžete nic zkazit. Pokud naopak víte, že si vaše partnerka potrpí na zdobné šperky, pak se nebojte upustit uzdu a zvolit prstýnek, náhrdelník či náušnice s kamínky.

Foto: archiv firem

1. Tchibo, 549 Kč. 2. Praqia, 790 Kč. 3. Praqia, 1690 Kč. 4. Swarovski, 2290 Kč. 5. Swarovski, 2990 Kč. 6. Praqia, 1690 Kč. 7. Swarovski, 2490 Kč

Valentýnské rande: Jaké si obléknout šaty a co pod ně

Styl
Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Pandora

Dražší variantou jsou pak šperky z bílého či žlutého zlata. Vybírat můžete mezi jednoduchými plíšky ve tvaru srdce, do kterých si navíc v mnoha prodejnách můžete zdarma nechat vygravírovat své iniciály, datum vašeho prvního setkání či jiný symbolický znak.

Zejména pro mladší ročníky se pak hodí šperky, které tvoří nápis poskládaný z broušených kamínků nebo dokonce diamantů.

Foto: archiv firem

1. Swarovski, 1990 Kč. 2. Klenoty Aurum, 2490 Kč. 3. Náušnice, Alo Diamonds, 80 133 Kč. 4. Alove, 14 486 Kč. 5. Alove, 6440 Kč Kč. 6. Swarovski, 1490 Kč

Inspirujte se streetstylem z hlavního města módy

Styl
Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Pandora

V případě, že si vaše přítelkyně či manželka nepotrpí na výrazné šperky, pak vybírejte mezi jemnými náramky s přívěskem, které se navíc dají jednoduše vrstvit. Skvěle vypadají decentní řetízkové, ale také ty na provázku.

Foto: archiv firem

1. Klenota, 10 900 Kč. 2. Klenota, 8900 Kč. 3. Alo Diamonds, 21 865 Kč. 4. Alo Diamonds, 14 545 Kč. 5. Alove, 20 554 Kč. 6. Klenoty Aurum, 5470 Kč. 7. Alove, 5790 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám