Hlavní obsah

Na Valentýna můžete dekorovat interiér zamilovanými nástěnkami a potěšit jimi partnera

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vymýšlet každý rok nějaké neotřelé zpestření vztahu nebo interiéru na svátek svatého Valentýna dá zpravidla hodně zabrat i kreativním osobám. Tipem pro letošní rok mohou být nástěnky, které připomenou ty nejhezčí chvíle strávené společně. Stanou se i vítanou celoroční dekorací v domácnosti.

Foto: Melody Maison

Na nástěnky ve tvaru srdcí můžete umístit své oblíbené fotky do rámečků nebo pod magnety.

Článek

Základem pro vznik takové nástěnky je mít nasbírané a vytisknuté fotky ze společně strávených chvil. Dekorovat ale můžete i pohlednicemi z dovolených nebo z míst, kam byste se rádi jednou podívali.

Přidat můžete třeba i oblíbené recepty své drahé polovičky nebo nástěnku doplnit o jízdenky či letenky do vysněných destinací.

Foto: Ginger Ray (2x)

Na tabuli můžete napsat důležitá data, jako je datum seznámení, svatby a podobně. Na puzzle pak můžete napsat zamilovaný vzkaz a nechat druhou polovičku, aby ho složila.

Svou drahou polovičkou můžete překvapit i tabulí ve tvaru srdce. Ta během roku poslouží též jako prostor pro psaní vzkazů a nákupních seznamů.

Mladší ročníky zase ocení pokreslitelné puzzle, které po složení vyjádří city.

Valentýnská dekorace může mít i zcela jednoduchou a skromnou podobu. Domácí kutilové bezpochyby zvládnou řadu valentýnských dekorací i sami doma. Inspirovat se mohou například kolíčky polepenými motivem srdcí. Na ně lze připevnit třeba oblíbené květy partnerky.

Foto: Ginger Ray

Milovníci jednoduchých řešení si mohou vzpomínkový prostor vytvořit s pomocí provázku a dřevěných kolíčků, na které nalepí srdce z kartonu nebo ze dřeva.

Foto: L Atelier Natalia Willmott, Melody Maison

Zdobit můžete i lampy s podstavcem ve tvaru srdce nebo srdcovité dekorace. Fotky na ně můžete umístit za pomoci klasické tavné pistole.

Pokud nepatříte mezi fandy okázalých gest a valentýnských dekorací, sáhněte po klasických přírodních materiálech. Vhod přijde dřevo, proutí, bambus i sláma apod. Vyhněte se také výrazné barevnosti, která sice k tomuto svátku patří, ale málokomu se skutečně líbí.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Neotřelou pozorností mohou být i kousky s trendy motivem růžových plameňáků. Ti při otočení krky k sobě vytvoří efektní srdcovitý motiv, který působí jemně a něžně.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám