Hlavní obsah

Zachraňoval Rus rapid z odtahovky? Kuriózní výjev pobavil okolní provoz

Novinky, Marek Bednář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Byla to oprava Škody Rapid, nebo její záchrana ze spárů odtahovky? V každém případě, když po dálnici jede auto, kterému zpod zadní nápravy trčí oj přívěsu, je šokující a komické zároveň.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Kuriozní podívaná se naskytla motoristům na silnici M-4 nedaleko ruského Rostova na Donu v první neděli letošního roku. Neznámý řidič Škody Rapid uháněl bez zadní registrační značky a s notně poškozeným levým bokem auta - a místo po zadních kolech jel na čemsi, co vypadá buď jako náprava z přívěsu, nebo jako podvozek pro odtah.

Tomu druhému by napovídalo, že tu zůstala i oj, kterou se zařízení připojí na „kouli” tažného vozidla. Kdyby bylo potřeba onen rapid přepravit, odhadujeme, že by spíš na tomhle přístroji byl normálně tažen jiným autem, nejel by na něm vlastní silou.

A tak je možné, že majitel auta viděl, jak mu ho někdo chce odtáhnout, a na poslední chvíli ho zachránil. Je to sice pouhá spekulace, ale pokusy zachránit auto z odtahovky se na sociálních médiích objevují celkem běžně.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám