Hlavní obsah

Volkswagen poodhaluje interiér elektrického ID. Buzz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osobní varianta elektrického ID. Buzz bude mít v druhé řadě třímístnou lavici, nikoliv kompletně oddělené sedačky, ukazuje nová upoutávka. Obě verze vozu mají být kompletně bez kůže v interiéru.

Foto: Volkswagen

Poodhalení interiéru VW ID. Buzz

Článek

Očekávaný vstup Volkswagenu na pole elektrických dodávek a MPV, který má jméno ID. Buzz, se dále odhaluje pár obrázky interiéru. Ten první je nejvýmluvnější - ukazuje první dvě řady sedadel v bílooranžovém provedení.

Kdo by čekal tři totožné individuální sedačky v druhé řadě, jako to má např. nový multivan nebo někteří z konkurentů od koncernu Stellantis, byl by zklamán. Vidíme lavici očividně rozdělenou v poměru 40/60. Je ovšem samozřejmě posuvná a přinejmenším opěradla jsou sklápěcí.

Foto: Volkswagen

Poodhalení interiéru VW ID. Buzz

Kromě milých detailů v plastových výplních dveří a postranních panelů, kterými se automobilka zejména chlubí, má na palubě být také škrabka jako ve škodovkách a otvírák lahví jako v některých fordech.

Na palubě také nebude žádná kůže, píše automobilka. Potah volantu je z polyuretanu a sedačky můžou být z materiálu Seaqual, který je z 90 % recyklovanými PET lahvemi a z 10 % recyklovaným plastovým odpadem z moří. Další možností je materiál ArtVelours Eco, který je ze 71 % vyrobený z recyklovaných surovin.

Foto: Volkswagen

Poodhalení interiéru VW ID. Buzz

Zvenčí má být k mání sedm barev pro jednobarevné provedení a čtyři dvoubarevné verze, které jsou kombinací bílé s „čerstvými“ barvami, stojí v tiskové zprávě. Barvy exteriéru mají ladit s interiérem, takže očekávejme několik tematicky zpracovaných verzí.

Jak víme již z dřívějška, ID. Buzz bude k mání v osobní variantě, kterou vidíme na této upoutávce, a také v užitkové verzi ID. Buzz Cargo. Kompletní představení proběhne už 9. března.

Foto: Volkswagen

Poodhalení interiéru VW ID. Buzz

Reklama

Související témata:

Související články

Volkswagen Multivan už má i naftový motor

Volkswagen do nabídky modelu Multivan konečně přidal vznětový motor. Automobilka zveřejnila i některá technická data. Motor nabízí výkon 150 koní a dle normy...

Výběr článků

Načítám