Hlavní obsah

Opilý řidič v Michiganu přeletěl přes dálniční křižovatku, nic vážného se mu nestalo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skok jako z filmu Mistři hazardu předvedl nejmenovaný řidič pod vlivem alkoholu v americkém Michiganu. Přeletěl most nad dálnicí a přistál na druhé straně. Byl zraněný, ale z auta dokázal sám vylézt.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Poučku „nesedejte za volant pod vlivem alkoholu“ snad není třeba opakovat, ovšem leckdo se jí neřídí. Jako třeba nejmenovaný 25letý řidič v americkém Michiganu, který se ve svém Chevroletu Impala minulý pátek spektakulárně proletěl.

Mimoúrovňová křižovatka dálnice 131 a 142. avenue nedaleko městečka Moline v okrese Allegan je trochu v zatáčce, a kromě alkoholu v krvi řidiče, o kterém mluví policie, dost možná i proto k nehodě došlo. Ve videu vidíme auto katapultované náspem mostu přes dálnici a následný let vozu.

Automobil úspěšně přeletěl silnici a skončil na druhé straně náspu, kde se převrátil na bok. Řidič z něj však dokázal vylézt. Policie, která později dorazila na místo, zjistila zmíněný alkohol a nechala muže s život neohrožujícími zraněními odvézt do nemocnice.

Druhé video, zveřejněné na Facebooku, ukazuje přesněji, kudy vůz vyjel po náspu a v jakém stavu se nacházel po dopadu. Závažná poškození jsou samozřejmá.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám