Hlavní obsah

Nový GMC Hummer má tlačítko, které nedělá nic. Rozhodnout mají zákazníci

Elektrický GMC Hummer nabízí řadu funkcí, které jsou přelomové, šokující nebo alespoň působivé. Čerství zákazníci teď s prvními produkčními modely zjišťují další zajímavosti. Jeden z jízdních režimů například zatím nedělá vůbec nic.

Foto: GMC

Tlačítko Hummer, která má jednu zvláštnost.

Článek

Elektrický nástupce obrovského off-roadu Hummer od americké automobilky GMC už dorazil v edici Edition 1 k prvním zákazníkům. Vůz má například 3 elektromotory, hmotnost přes 4 tuny, výkon 1 014 koňských sil a z 0 na 100 km/h zrychlí za 3 vteřiny.

O elektrický hummer je nečekaný zájem, GMC navýší výrobní kapacity

AutoMoto

Technická data ovšem nejsou jedinou pozoruhodnou vlastností vozu. Web GM-Trucks přišel s informací, že v kabině vozu je volič jízdních režimů, který obsahuje i symbol malého písmene „H“. Když jej ovšem řidič využije, nedojde k žádné změně.

Jediné, co tato funkce dělá, je, že se na displeji infotainmentu objeví hláška: „Your Mode, Your Mission. epicideas@GMC.com“. Tedy ve volném překladu ”Tvůj režim. Tvoje mise.”

Šejk nechal postavit největší hummer na světě. Má dvě patra, čtyři motory a 6,6 metru na výšku

AutoMoto

Znamená to přitom, že GMC chce po svých zákaznících, aby se jim pomocí uvedeného e-mailu ozvali a navrhli, k čemu by mohlo tlačítko sloužit. Zaměstnanci automobilky pak návrhy vyhodnotí a jednu funkci vyberou a pomocí updatu softwaru ji do vozu na dálku nainstalují.

V GMC tvrdí, že funkce jsou samozřejmě omezené, ale zahrnují různé modifikace infotainmentu, elektrického pohonu, adaptivního odpružení podvozku, světel nebo celkového komfortu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám