Hlavní obsah

Rozlučková party se pro ni proměnila v horor. Po veřejné potupě shodila 36 kilo

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Angličanka Hannah Guthrieová ještě před třemi lety vážila necelých 130 kilogramů. Tehdy svou váhu neřešila, o to větší šok zažila, když na rozlučkové party se svobodou sestry jejího přítele ji pro nadměrnou hmotnost nechtěli pustit na jednu ze zábavních atrakcí, jež byly součástí party. V ten okamžik by se raději hanbou propadla.

Foto: Profimedia.cz

Hannah Guthrieová s přítelem v době, kdy vážila hodně přes sto kilogramů.

Článek

„Byli tam všichni důležití lidé. Samozřejmě sestra mého přítele, jejich matka, mnoho jejich přátel. Ze začátku jsem byla nadšená, protože tam měli různé atrakce, a taky segway. Nikdy jsem na něm nejela a chtěla jsem si to zkusit.

Jenže v tu chvíli nastal horor. Před jízdou mě a další požádali, ať se zvážím. Limit vozítka měli stanoven na 114 kilo a já ho překročila. Před všemi mi pak sdělili, že nemůžu jet, abych jim ho nezničila. Bylo to nesmírně ponižující,” popisuje Hannah svůj zážitek pro server Fox News.

Žena zhubla 96 kilogramů. Bývalá boubelka se nyní pyšní postavou modelky

Zdraví

Místo zábavy seděla opodál na lavičce a jen smutně pozorovala a fotila, jak se ostatní baví. V tu chvíli se rozhodla, že se musí něco změnit.

Nejprve začala s úpravou jídelníčku, následně začala chodit do posilovny, plavat a také se přidala do tanečního klubu pro lidi, kteří chtějí zhubnout.

Po téměř čtyřech letech postupného snižování váhy je o 36 kilogramů lehčí.

Foto: Profimedia.cz

Hannah Guthrieová poté, co shodila 36 kilo.

„Byl to pomalý proces. Vedla jsem si víc než dobře, i tak si ale na tuto změnu musím stále zvykat. Realita toho, jak moc jsem se změnila, mi vždy dojde až tehdy, když se podívám na své staré fotografie. Konečně se cítím atraktivně, všechno to trápení za to stálo,” dodala na závěr svého vyprávění.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám