Hlavní obsah

Deset cviků s kaskadérkou Hankou Dvorskou, které vás dostanou do skvělé formy

Novinky, das

Cvičení nemusí být vůbec nuda. Zvlášť když si dopřejete lekci s naší nejstarší českou kaskadérkou Hankou Dvorskou, která má neustále úsměv ve tváři a i přes její věk z ní čiší tolik energie, kterou by jí mnozí třicátníci mohli závidět. Chcete-li se cítit skvěle, pak si nenechte ujít její nejnovější sestavu 10 cviků.

Deset cviků, které vás dostanou do skvělé formy Video: Novinky

 
Článek

Pohyb je důležitý v každém věku. Čím lepší fyzičku máte, tím se obvykle cítíte lépe, méně podléháte nemocem, ale i stresu a špatné náladě. Energie pak máte doslova na rozdávání, což je i případ naší přední kaskadérky, která za několik dní oslaví šedesáté narozeniny.

I ve svém věku se věnuje své profesi, přičemž volný čas věnuje trenérství v několika fitness centrech a také svým oblíbeným Boot campům, kde třikrát v týdnu „trápí“ své cvičence časně ráno.

Bolest nesmím vnímat, říká nejstarší kaskadérka v Česku, která zaskočila i za Angelinu Jolie

Styl

Pro naše čtenáře nyní představila další sérii, tentokrát deseti cviků, při kterých se pořádně zapotíte a zároveň posílíte celé tělo, včetně tzv. core, tedy středu těla.

Každý cvik by měl mít 25 opakování, přičemž po docvičení celé sestavy je dobré si dát 1,5 minuty pauzu a pak následně celou sestavu opakovat. Jedna sestava má tedy 250 cviků, a pokud ji provedete čtyřikrát, jedná se již o 1000 cviků. Pokud je zvládnete, můžete si podle Hanky Dvorské skutečně pogratulovat.

Tabata pomáhá rychle spalovat tuky. Zacvičte si ji s nejstarší českou kaskadérkou

Zdraví

Při začátcích s cvičením ale postačí klidně nejprve jen jedna série a postupem času série přidávat. Účelem není se hned napoprvé zničit, ale najít si ke cvičení vztah a další den cvičení zopakovat.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám